3 محور اصلی فعالیت انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران

مهندس جمال حسین‌زاده، دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران در گفت‌وگو با «اقتصادسبز» تشریح کرد:

3 محور اصلی فعالیت انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران

«دفاع از منافع مشروع اعضا و تسهیل روند فعالیت شرکت‌های عضو انجمن با برقراری ارتباط مؤثر با سازمان‌ها و ارگان‌های ذی‌ربط و افزایش سرانه مصرف فرآورده‌های گوشتی سه محور اصلی فعالیت انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران به‌شمار می‌رود.» مهندس جمال‌ حسین‌زاده، دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران با بیان این مطلب درخصوص آخرین وضعیت انجمن، برنامه کمیته‌های تخصصی و اهمیت روز جهانی هات‌داگ نکاتی را مطرح کرد که مشروح آن در ادامه می‌آید:

با توجه به روز جهانی‌ هات داگ اهمیت دادن به چنین مناسبت‌های جهانی در داخل کشور را تا چه حد در ارائه تصویر واقعی از صنعت فرآورده‌های گوشتی مؤثر می‌دانید؟
محصول ‌هات ‌داگ در سال 1487 میلادی در کشور آلمان تولید شده است. این غذای خوشمزه، داغ عرضه می‌شد و برای نگه داشتن آن از دستکش استفاده می‌شده است، ولی چون دستکش‌ها توسط مشتری‌ها بازگردانده نمی‌شد، به فکر تولید نان مخصوص‌هات داگ افتادند و‌ هات داگ داخل نان مخصوص عرضه شد و به یکی از فست‌فود‌های پر طرفدار جهان تبدیل شده است. در آلمان به نام «فرانکفورتر» و در اتریش با نام «وینر» شناخته می شود. در کشور ایران نیز این محصول از سال 1304 به مردم عرضه شده است. یکی از مزیت‌های این محصول که موجب جهانی شدن عرضه آن شده است، اقتصادی و در دسترس بودن آن برای همگان است.
در سال‌های اخیر افزایش قیمت گوشت در مقایسه با سطح درآمد جامعه موجب افزایش تقاضا برای محصولات فرآورده‌های گوشتی کشور شده است.
از دیگر موارد قابل ذکر، تغییر فرهنگ غذایی جامعه به‌شمار می‌رود که عواملی مانند گسترش شهر‌نشینی و اختصاص بیشتر وقت افراد جامعه به کار و تحصیل، گرانی مواد غذایی، نداشتن برنامه برای اوقات فراغت است که موجب افزایش تقاضا برای این محصول لذیذ و ارزان قیمت درمقایسه با کالاهای جایگزین شده است.
لطفاً مختصری درخصوص برنامه‌های هیأت‌مدیره جدید و اهداف و چشم‌انداز تعیین شده برای انجمن توضیح دهید.
دفاع از منافع مشروع اعضا و تسهیل روند فعالیت شرکت‌های عضو انجمن با برقراری ارتباط مؤثر با سازمان‌ها و ارگان‌های ذیربط و افزایش سرانه مصرف فرآورده‌های گوشتی در کشور از اهم اهداف هیأت مدیره انجمن به‌شمار می‌رود.
کمیته‌های تخصصی انجمن در سال 1403 چه برنامه‌هایی را تدارک دیده‌اند؟
تداوم پیگیری‌ها جهت خروج فرآورده‌های گوشتی از فهرست کالاهای آسیب‌رسان وزارت بهداشت و درمان، پیگیری اصلاح استاندارد ملی 2303 در مورد میزان مجاز غضروف و استخوان، پیگیری تهیه اطلس بافت‌های گیاهی و حیوانی فرآورده‌های گوشتی جهت ارائه به آزمایشگاه‌های بافت‌شناسی، پیگیری تدوین استاندارد‌های جدید محصولات درمورد درخواست شرکت‌های عضو (‌پیتزای نیمه‌آماده، ساندویچ سرد و …‌)، تداوم برنامه‌های آموزشی برای ارتقاء و به‌روز‌رسانی سطح دانش تخصصی همکاران با ارائه 10 دوره آموزشی در سال 1403، گسترش فعالیت کمیته روابط عمومی انجمن با تقویت سایت انجمن، فعال‌تر شدن صفحات مجازی انجمن در شبکه‌های اجتماعی با هدف جلوگیری از تبلیغات منفی علیه صنعت و تشکیل کمیته تخصصی مالی و مالیاتی جهت پیگیری مشکلات مالیاتی شرکت‌های عضو جزو برنامه‌های کمیته‌های تخصصی انجمن در سال 1403 قرار دارد که با بهره‌مندی از دانش و تجربه همکاران شاغل در شرکت‌های عضو در قالب کمیته‌های تخصصی انجمن پیگیری خواهد شد‌.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *